BOTY 10-TI DÍRKOVÉ

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Boty Nagaba 10 dírek - Černé

Boty Nagaba 10 dírek - Černé
********** Hodnocení
2.589 Kčs DPH
Kód: 23807
Vše od Nagaba
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Stylové a navíc nesmírně odolné boty polské rodinné značky NAGABA – tak bychom mohli stručně popsat boty Nagaba - černé nabízené v této kategorii. Je důležité zdůraznit, že obuv je zcela polská, od designu až po komponenty potřebné pro její výrobu. Trvanlivá kůže typu bosman, z níž jsou tyto vysoké boty / glády NAGABA 10H vyrobeny, pochází přímo od místních koželužen, podrážka je vyrobena rovněž z gumy polského výrobce.

Nabízené 10 dírkové, černé boty NAGABA 10H z bosman kůže byly vyrobeny tak, aby poskytovaly co nejlepší komfort. Vyznačují se precizním zpracováním, jsou vybaveny podrážkou z pravé polské gumy s ozdobnými šrouby a kovovým logem značky Nagaba. Díky tomu boty Nagaba výborně poslouží při návštěvách koncertů s přáteli nebo jen tak společným výletům do města. Další posílení je ve formě ocelových špiček (anglicky steel toe) a polská výroba zaručují, že při správné péči si budeme moci užívat tyto prezentované boty NAGABA 10H - černé z bosmanové kůže po mnoho let. Určitě splní svůj účel každý den, ať už jsou sladěné se stylovou bundou či módními doplňky.





Prodej Boty Nagaba 10 dírek - Černé - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Boty Nagaba 10 dírek - Černé, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.