BOTY 10-TI DÍRKOVÉ

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Boty Nagaba Shark 10 - Černé

Boty Nagaba Shark 10 - Černé
********** Hodnocení
2.559 Kčs DPH
Kód: 23806
Vše od Nagaba
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Ultra lehké boty NAGABA SHARK 10H - černé a bosman kůže spojují to nejlepší z tradičních bot s moderními technologiemi, díky kterým je tato obuv nejen stylová, ale také pohodlná a velmi lehká.

Obuv byla navržena a vyrobena v Polsku, přičemž byly dodrženy nejvyšší standardy kvality. Kůže bosman v černé barvě, ze které je vyroben svršek, pochází z ověřených koželužen.

Co odlišuje boty NAGABA SHARK 10H pro ženy i muže od konkurence? Za prvé, podrážka je vyrobena z lehkého materiálu EVA, který je známý svými tlumicími vlastnostmi. Díky tomu je nošení obuvi opravdovým potěšením. Za druhé, byly použity speciální materiály na špičky, které zajišťují pohodlí a trvanlivost bez zbytečného zatížení. Kromě toho nabízíme možnost aplikace různých druhů izolace, které zvyšují funkčnost produktu.

Pokud vždy oceníte klasiku, ale cítíte potřebu trochu lehkosti a pohodlí, boty NAGABA SHARK 10H - černé bosman kůže jsou pro vás tou nejlepší volbou. Jsou to také ideální boty / glády pro ty, kteří z různých důvodů – od pohodlí, přes zdraví, až po osobní styl - dosud nevolili tradiční, těžší modely. Nyní může každý z vás zažít jedinečný styl a kvalitu, které značka NAGABA přináší, v trochu lehčí, ale stejně efektní formě. Bez ohledu na vaše priority, ultra lehké boty NAGABA SHARK 10H jsou všestrannou a módní alternativou, která vám jistě padne do oka.

Navrhované 10-dírkové, černé boty SHARK 10H se také vyznačují atraktivním designem a bohatou paletou barev, díky kterým je snadno sladíte se svým stylem. Bez ohledu na to, zda si je vyberete jako boty pro muže nebo pro ženy, určitě budou klíčovým prvkem vašeho outfitu.

Podšívka uvnitř bot zajišťuje další pohodlí. To vše dělá z bot NAGANA SHARK 10H skvělou volbu pro různé příležitosti - od koncertu, přes procházku, až po každodenní eleganci.





Prodej Boty Nagaba Shark 10 - Černé - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Boty Nagaba Shark 10 - Černé, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.