CD - HUDBA

12.května svátek má Vsevolod, Pankrác
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

CD In Flames - Foregone 2022

CD In Flames - Foregone 2022
********** Hodnocení
359 Kčs DPH
Kód: 23078
Vše od In Flames
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

PRESALE FROM / Předprodej od: 10.02.2023

In Flames je kapela z Göteborgu, která byla založena v roce 1990. Říká se o nich, že jsou jako víno – čím starší, tím lepší, a jejich hudba je stále plná energie, stejně jako na raných klasických nahrávkách. O vysoké pozici kapely ve světě metalu však nerozhodují jen zvuky generované Švédy. In Flames jsou proslulí svými neuvěřitelně napínavými koncerty, nemohou chybět na žádném významném světovém festivalu a vystoupili po boku takových hvězd jako: Slipknot, Megadeth, Judas Priest, Killswitch Engage, Within Temptation nebo Lamb Of God.
Foregone, které vyjde 10. února 2023, je již čtrnáctým řadovým albem v diskografii kapely. Hudba naplňující album je skvělou kombinací těžkého a agresivního, ale melodického metalu, známého z klasických nahrávek skupiny, a modernějších zvuků. Album obsahuje virtuózní kytarové výkony bývalého kytaristy Megadeth Chrise Brodericka. "Foregone" je albem, které jistě dále posílí pozici In Flames na světovém hudebním trhu.

TRACKLIST:
1 The Beginning Of All Things
2 State Of Slow Decay
3 Meet Your Maker
4 Bleeding Out
5 Foregone Pt. 1.
6 Foregone Pt. 2.
7 Pure Light Of Mind
8 The Great Deceiver
9 In The Dark
10 A Dialogue In b Flat Minor
11 Cynosure
12 End The Transmission





Prodej CD In Flames - Foregone 2022 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit CD In Flames - Foregone 2022, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.