KŠILTOVKY

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Linkin Park - Concentric Logo

Kšiltovka Linkin Park - Concentric Logo
********** Hodnocení
529 Kčs DPH
Kód: 23839
Vše od Linkin Park
Sklad: Ocekáváme naskladnení - 14
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Kšiltovka Linkin Park - Concentric Logo, esenciální doplňěk pro každého fanouška.

Stylová a praktická, tato kšiltovka Linkin Park je vyrobena z kvalitní 100% bavlny, což zaručuje pohodlí po celý den. Na přední straně je decentní černá výšivka s logem kapely, což dává kšiltovce elegantní a univerzální vzhled. Kšiltovka Linkin Park je ideální nejen pro koncerty, ale i pro každodenní nošení.

Díky univerzální velikosti a nastavitelnému plastovému pásku na zadní straně se tato kšiltovka Linkin Park přizpůsobí jakékoliv velikosti hlavy až do obvodu 60 cm, což zajistí maximální komfort a přizpůsobení. Černá barva a subtilní design znamenají, že se kšiltovka hodí k mnoha stylům a příležitostem.

Kšiltovka Linkin Park je nejen módní, ale také praktická volba pro fanoušky této legendární rockové skupiny. Přidejte ji do své kolekce a ukažte svou hrdost ke kapele Linkin Park kamkoliv jdete!





Prodej Kšiltovka Linkin Park - Concentric Logo - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Linkin Park - Concentric Logo, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.