NÁŠIVKY NA BUNDU

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib

Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib
********** Hodnocení
289 Kčs DPH
Kód: 23852
Vše od Metallica
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Rozměry: výška cca 36 cm; šířka cca 29 - 26 cm. Velká nášivka na bundu. Okraje lemované. Snadno se přišívá nebo připíná. Technologie potisku: sítotisk.


Ozdobte svou bundu touto exkluzivní "Nášivkou na bundu Metallica - 72 Seasons Crib" a vyjádřete svůj styl i vášeň pro legendární rockovou kapelu Metallica. Tato licenční nášivka, která zobrazuje umělecké ztvárnění alba "72 Seasons", je ideálním doplňkem pro každého fanouška kapely. "Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib" je vyrobena technologií sítotisku, což zajišťuje živé barvy a dlouhotrvající kvalitu.

Metallica, považovaná za jednu z předních skupin heavy metalu, se proslavila svým intenzivním zvukem a hlubokými texty. Album "72 Seasons" nabízí nový pohled na životní zkušenosti a lidské emoce, což je téma, které je vyjádřeno i na této nášivce. "Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib" je vyrobena z kvalitních materiálů a je snadno přišitelná nebo připínatelná na jakoukoli tkaninu, což z ní činí perfektní doplněk pro váš osobní šatník nebo jako dárek pro jiného fanouška Metallicy.

Velká nášivka má rozměry přibližně 36 cm na výšku a 29 až 26 cm na šířku, s lemovanými okraji, které dodávají celkovou robustnost a odolnost. Přidejte "Nášivku na bundu Metallica - 72 Seasons Crib" na svou bundu nebo vestu a ponořte se do světa Metallicy s každým krokem.

Zakupte si "Nášivku na bundu Metallica - 72 Seasons Crib" dnes a připojte se k milionům fanoušků Metallicy, kteří svou vášeň pro tuto ikonickou kapelu nosí na zádech - doslova!





Prodej Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Nášivka na bundu Metallica - 72 Seasons Crib, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.