BUNDY OUTDOOROVÉ FUNKČNÍ

19.dubna svátek má Rostislav, Rastislav
 
 
 
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Pánská funkční bunda outdoorová Deproc 54640 modrá vodní sloupec 8.000

Pánská funkční bunda outdoorová Deproc 54640 modrá vodní sloupec 8.000
********** Hodnocení
3.780 Kčs DPH
Kód: ODE-PDEP-54640BL_160
Vše od Deproc
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Barva/odstín

 ks   
 
 
Popis
Související

Pánská funkční outdoorová bunda 54640 Deproc v nadměrné velikosti s D3-tech membránou je nepromokavá, prodyšná, odolná proti větru i vodě. Má zapínání na zip. Spodní část bundy možno stáhnout gumičkou. Na obou předních dílech je kapsa na zip. Na levé straně předního dílu je zvenku náprsní kapsa - nepropustný zip a zevnitř další náprsní kapsa, také na zip. Rukávy s gumičkou je možno stáhnout pomocí suchého zipu. V podpaží je větrání díky zipu, který je veden bočním švem shora dolů. Bunda má odepínací kapuci, kterou je možno stáhnut gumičkou kolem obličeje. Vnitřní část bundy má z větší části jako podšívku použitou síťovinu, pouze spodní část bundy a rukávy mají šusťákovinu. Uvnitř bundy vpravo je velká kapsa a v ní navíc  kapsička na mobil na suchý zip.

Materiál: 100% polyamid s PU částicemi proti roztržení

Podšívka: síťovina + šusťákovina

Vodní sloupec: 8.000 mm

Hmotnost: 400 g

 

Tabulka velikostí

Velikost

Obvod
přes prsa

Délka
přední/zadní

Délka rukávu
od límce/ od ramene

160 - 6XL

160 87/89

91/70 

 

Pokud máte rádi cestování v přírodě a turistiku, můžete se již od roku 1994 plně spolehnout na firmu Deproc. Firma Deproc se sídlem v krásném Marienberg v Krušných horách v Sasku se od svého vzniku zaměřuje na potřeby outdoorových nadšenců. Výrobky jsou vyvíjeny v domácím prostředí, testovány a nakonec uvedeny na trh po mnoha testech kvality. Toto zaměření také vysvětluje název firmy: Deproc znamená vývoj, výroba, obchod. Tato saská Společnost vyvíjí funkční outdoorové oblečení ve všech velikostech. Cílem firmy Deproc bylo zajistit obě funkce výrobku - funkčnost i elegantní vzhled, a to i v případě, že výrobky jsou mnohem větší. Nabídka sahá až do velikosti 10 XL.

Oblečení do přírody musí vydržet hodně. Pro splnění všech těchto požadavků používá firma Deproc pouze kvalitní materiály, které splňují všechny požadované funkce. Proto se společnost spoléhá jak na přírodní zdroje, jako je bambus, bavlna nebo vlna, stejně tak používá syntetická polyesterová vlákna elastanu a polyamidu. Prostřednictvím cílené kombinace různých látek Deproc může nabídnout velmi trvanlivé výrobky, které mají důležité vlastnosti, jako je prodyšnost, odvod vlhkosti a odolnost proti vodě a větru.

Takže v cestě k dalšímu dobrodružství nic nestojí - u firmy Deproc naleznete oblečení pro všechny povětrnostní podmínky a teploty. Nabídka začíná u lehkých oblečení, jako jsou trička a košile nebo halenky. Již zde respektuje Deproc že funkční materiál se používá tak, že šaty mohou tvořit dobrý základ pro efektivní venkovní oblečení. Pro procházky v chladném období si můžete vybrat vhodné vesty, fleecové bundy nebo softshell bundy. Samozřejmě je i zde funkčnost v popředí. Totéž platí pro oděvy vyrobené pro extrémní situace. Pro procházky na sněhu nebo v dešti nabízí Deproc široký sortiment nepromokavých Hardshell bund, park a teplých zimních bund.

 





Prodej Pánská funkční bunda outdoorová Deproc 54640 modrá vodní sloupec 8.000 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Pánská funkční bunda outdoorová Deproc 54640 modrá vodní sloupec 8.000, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Nadměrná pánská velikost.