23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Tričko King Diamond - logo

Tričko King Diamond - logo
********** Hodnocení
529 Kčs DPH
Kód: 23859
Vše od King Diamond
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
Vyberte si velikost
Velikost

 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna velmi dobré kvality. Rovný střih. Barva: černá. Velký potisk na přední straně trička.

Tričko se vyrábí ve velikostech: S , M , L , XL , XXL.

Příklad rozměru vzorku velikost M - délka cca 72 cm, šířka cca 50 cm


Objevte kultovní styl s naším "Tričkem King Diamond - Logo", esenciálním kouskem pro každého fanouška této legendární heavy metalové ikony. Toto licencované černé tričko, zdobené ikonickým logem King Diamond, je vyrobeno ze 100% bavlny vysoce kvalitní, což zajišťuje pohodlí a dlouhotrvající nošení. "Tričko King Diamond - Logo" je dostupné ve velikostech od S po XXL a je navrženo s rovným střihem, který padne perfektně každému fanouškovi.

King Diamond je známý svými teatrálními vystoupeními a temnými, okultními tématy ve své hudbě, které z něj činí jednu z nejzajímavějších postav heavy metalové scény. "Tričko King Diamond - Logo" nejenže slouží jako pocta jeho vlivu na hudbu, ale také jako způsob, jak vyjádřit vaši podporu a obdiv k jeho umění.

S "Tričkem King Diamond - Logo" budete vypadat stylově na každém koncertě, festivalu nebo během každodenního nošení. Nechte svět vidět vaši vášeň pro metalovou hudbu s tímto exkluzivním kouskem merchandisu, který je stejně nezapomenutelný jako hudba King Diamond.

Získáte nejen módní doplněk, ale i kus hudební historie. "Tričko King Diamond - Logo" je ideální pro dlouholeté fanoušky i pro ty, kteří teprve objevují jeho hudbu. Nečekejte a objednejte si své tričko dnes, aby jste mohli ukázat svou oddanost jedné z nejslavnějších postav heavy metalu.





Prodej Tričko King Diamond - logo - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Tričko King Diamond - logo, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.