MCG 1:18

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

AUDI COUPE GT 1983 RED

AUDI COUPE GT 1983 RED
********** Hodnocení
1.490 Kčs DPH
Kód: MCG-18316
Vše od MCG
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

AUDI COUPE GT 1983 RED model auta MCG 18316 v měřítku 1:18


AUDI COUPE GT 1983 RED je sportovní kupé německé značky Audi. Model Coupe GT je známý svou elegantní a dynamickou siluetou.


Design AUDI COUPE GT 1983 RED je charakteristický a působivý. Kompaktní karoserie s ostrými liniemi a červená barva karoserie dodávají vozu atraktivní a vášnivý vzhled.


Interiér AUDI COUPE GT 1983 RED je plný stylu a komfortu. Kabina nabízí pohodlná sedadla a moderní prvky ovládání. Kvalitní materiály a detaily ve výbavě podtrhují luxusní dojem interiéru.


AUDI COUPE GT 1983 RED je poháněno výkonným motorem, který poskytuje dynamiku a sportovní výkon. Přesné specifikace motoru se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení vozu, ale Coupe GT je známé svou agilností a schopností rychlého zrychlení.


AUDI COUPE GT 1983 RED je ideálním vozem pro ty, kteří hledají kombinaci elegance a sportovního výkonu. Je to automobil, který se vynikajícím způsobem snoubí styl s výkonem a představuje špičku německého inženýrství. Coupe GT je symbolem sportovního ducha značky Audi a oslní každého nadšence do automobilů.






Prodej AUDI COUPE GT 1983 RED - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit AUDI COUPE GT 1983 RED, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.