MAJORETTE AUTA 1:40-45

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL

AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL
********** Hodnocení
AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL
AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL
AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL
AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL
399 Kčs DPH
Kód: MJ-213742000
Vše od MAJORETTE
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DÉLKA: 12
DRUH: dodávkové auto
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:40-45
VHODNÉ PRO DETI OD: +3
ZNACKA: mercedes
Popis
Související

MAJORETTE 213742000 MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL

Kovový Mercedes: Benz Sprinter DHL se světelnými a zvukovými funkcemi. Vozidlo má otevírací zadní dveře a příslušenství. Délka: 12,5 cm.

  • Série Majorette Grand: těžké užitkové vozy nyní v nové, větší verzi, Grand Mercedes: Benz DHL s kovovými díly, plné vzrušujících funkcí, vyrobeno v měřítku 1:43, délka 12,5 cm. 
  • OFICIÁLNÍ PRODUKT MERCEDES BENZ: licencovaná hračka Sprinter, pečlivě reprodukovaná na modelu plnohodnotných dodávek, poskytne dítěti spoustu dojmů a nezapomenutelných okamžiků. 
  • REALISTICKÉ DETAILY: Ohromující zobrazení detailů, otevírací zadní dveře, průhledná okna a světelné efekty jako: 2 světlomety, mlhová světla a 2 zvukové efekty. 
  • PRO KAŽDÉ PODMÍNKY: ať už se řítí po městě nebo na venkově, žádný terén se ho nebojí, protože je vybaven odolnými gumovými pneumatikami s běhounem. 
  • KOVOVÁ KONSTRUKCE: kabina řidiče i většina prvků jsou kovové, takže mají dlouhou životnost, funguje na baterie: 2x1,5V R03 / AAA (součástí balení), pro děti od 3 let.

Nová kolekce Grand od Majorette ve větším měřítku 1:40-45. Objevte všechny modely řady Majorette Grand – vyberte si z pohotovostních, stavebních a komunálních vozidel. Dítě bude potěšeno vzrušujícími funkcemi a důmyslně reprodukovanými detaily zaručují dětem zvědavým na svět návykovou zábavu a fascinující zábavu a zároveň se ponoří do své vášně pro automobilový průmysl. Žádná sbírka vozidel není kompletní bez tohoto mimořádného dodávkového vozu, rozšiřte svou sbírku ještě dnes o nádherný, oficiálně licencovaný Mercedes Sprinter: Benz DHL od renomované francouzské značky Majorette! Ikonická žlutá barva s potištěným zeleným listem je charakteristickým znakem dodávek DHL mezinárodní přepravní společnosti. 

Grand Sprinter Mercedes Benz DHL je navíc obohacen o světelné efekty a vydává realistické zvuky: zvuk zrychlujícího se auta a signál nakládání transportéru, což poskytuje ještě realističtější zážitek ze zábavy – stačí stisknout kapotu vozidlo pro aktivaci světla a zvuku! Rozměry vozidla: délka: 12,5 cm x šířka 5,5 cm x výška: 6,5 cm.

Sbírejte je všechny a vytvořte působivou sbírku realistických vozidel se sérií Majorette Grand! Kultovní značka Majorette z Francie těší od roku 1964 automobilové fanoušky po celém světě. Realistické a originální licencované modely světových značek automobilů jsou vyráběny podle nejvyšších standardů kvality a vyznačují se pevnou konstrukcí. Kompaktní kovová autíčka jsou ideální pro děti od 3 let a začínající sběratele všech věkových kategorií.





Prodej AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit AUTÍČKA MAJORETTE MERCEDES-BENZ SPRINTER DHL, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.