MAJORETTE GRAND SERIES AUTA 1:40-45

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO DUMPER

AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO DUMPER
********** Hodnocení
449 Kčs DPH
Kód: MJ-213723000
Vše od MAJORETTE
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

MAJORETTE 213723000 VOLVO DUMPER R45D

Dumper v licenci VOLVO bez pohonu se světelnou a zvukovou funkcí. Kabina je vyrobena z kovu. Pneumatiky z měkké pryže mohou snadno překonat obtížné povrchy na staveništi. Pohyblivé části: kapota a sklápěč. Délka: 20 cm.

  • Majorette Grand Series: těžká stavební vozidla dostupná v nové a větší verzi, dumper Grand Volvo plný zajímavých funkcí a pohyblivých dílů.
  • OFICIÁLNÍ PRODUKT VOLVO: licencovaný dumper Volvo na hračky, pečlivě reprodukující stavební stroje plné velikosti, vaše dítě se s radostí přesune na skutečné staveniště.
  • Živé detaily: Autíčko detailně odráží detaily a zaujme četnými prvky, jako je pohyblivá vyklápěcí plošina a zvedací kapota, která odhaluje působivý motor.
  • Do všech podmínek: pevná konstrukce a gumové pneumatiky s dezénem snadno překonají útrapy na staveništi, dumper vybavený světelnou signalizací: 2 přední světlomety, výstražná světla a 2 zvukové efekty.
  • Kovová konstrukce: vyrobena z kovu, takže je nárazuvzdorná, vhodná pro mladé stavitele od 3 let
  • Funguje na baterie: 2x1,5V R03 / AAA (součástí balení), měřítko 1:45, délka 20 cm.

Nová kolekce Grand od Majorette ve větším měřítku 1:40-45. Objevte všechny modely řady Majorette Grand – vyberte si z pohotovostních, stavebních a komunálních vozidel. Dítě bude potěšeno vzrušujícími funkcemi a důmyslně reprodukovanými detaily zaručují dětem zvědavým na svět návykovou zábavu a fascinující zábavu a zároveň se ponoří do své vášně pro automobilový průmysl. Na stavbě se toho vždycky hodně děje. Je na čase, aby vaše ratolest začala provádět nezbytné zemní práce, než ostatní posádky vyrazí do akce. Staveniště právě začíná v plném proudu! Majorette Grand Tipper Volvo nesmí chybět na žádné stavbě! Vaše dítě si při hraní zamiluje jeho pohyblivé prvky, fantastické funkce a působivou mobilitu, díky níž se bude batole cítit jako na skutečné stavbě. Díky pevné konstrukci a odolným pneumatikám si sklápěč Grand Volvo od Majorette poradí i s těmi nejtěžšími úkoly. Kapota i přívěs jsou vyrobeny z kovu, zatímco ostatní díly jsou vyrobeny z plastu. Působivé světelné efekty a realistické zvuky, které jsou slyšet na stavbě, se spouští stisknutím na kapotu sklápěče.

Sbírejte je všechny a vytvořte působivou sbírku realistických mažoretkových vozidel ze série Grand! Majorette od roku 1964. nabízí rozsáhlou kolekci kovových autíček a odpovídajících parkovacích sad s různými tématy: od osobních aut, monster trucků, záchranných a stavebních vozidel až po závodní auta. Kompaktní kovová autíčka jsou ideální pro děti od 3 let a začínající sběratele všech věkových kategorií.





Prodej AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO DUMPER - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO DUMPER, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.