MAJORETTE AUTA 1:40-45

16.června svátek má Zbynek, Zbyhnev
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO POPELÁŘ

AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO POPELÁŘ
********** Hodnocení
449 Kčs DPH
Kód: MJ-213743000
Vše od MAJORETTE
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

MAJORETTE 213743000 VOLVO POPELÁŘ

Kovové popelářské auto v licenci VOLVO se světelnou a zvukovou funkcí. Auto má navíc otevírací horní a zadní poklop, pojízdnou popelnici. Délka: 19 cm.

  • Majorette Grand Series: komunální vozidla v nové, větší edici, kovové popelářské auto Grand Volvo, plné vzrušujících funkcí, měřítko 1:43, délka 19 cm. 
  • OFICIÁLNÍ PRODUKT VOLVO: licencovaný popelářský vůz Volvo na hraní, který pečlivě reprodukuje plnohodnotná komunální vozidla a je připraven na úklid ulic a svoz odpadu.
  • REALISTICKÉ DETAILY: Vozidlo je plně funkční, stejně jako skutečné popelářské auto, se zvednutým odpadkovým košem, který lze připevnit na zadní část vozidla, a pohyblivým odpadkovým košem. 
  • PRO VŠECHNY PODMÍNKY: nebojí se deště, mrazu a nerovného povrchu, protože je vybavena gumovými pneumatikami s běhounem, 2 světlomety, mlhovkami a 2 zvukovými efekty. 
  • KOVOVÁ KONSTRUKCE: kabina řidiče, palivová nádrž i blatníky jsou kovové, takže jsou nárazuvzdorné, funguje na baterie: 2x1,5V: R03 / AAA (součástí balení), pro děti od 3 let.

Nová kolekce Grand od Majorette ve větším měřítku 1:40-45. Objevte všechny modely řady Majorette Grand – vyberte si z pohotovostních, stavebních a komunálních vozidel. Dítě bude potěšeno vzrušujícími funkcemi a důmyslně reprodukovanými detaily zaručují dětem zvědavým na svět návykovou zábavu a fascinující zábavu a zároveň se ponoří do své vášně pro automobilový průmysl. Žádné město hraček by nebylo kompletní bez popelářského vozu, který udržuje věci čisté! Městské servisní vozidlo Popelářské auto Grand Volvo od Majorette v měřítku 1:43 vyčistí ulice během chvilky. Při návykové hře s popelářským vozem Grand Volvo s odpadkovým košem vaše batole ocení práci úklidových služeb a zjistí, jak je pro každého z nás důležité odvážet odpadky a udržovat město čisté. Popelářský vůz Volvo Grand od společnosti Majorette nesmí chybět pro všechny automobilové fanoušky. Vozidlo ohromí děti i dospělé svým pečlivým smyslem pro detail, má mnoho skvělých a snadno ovladatelných funkcí: výklopný odpadkový koš, který lze připevnit na zadní část vozidla, a otevírací víko. Nechybí ani naklápěcí funkce pro snadné vysypání obsahu odpadkového koše. Kabina řidiče, palivová nádrž a blatníky jsou kovové. Ostatní části jsou vyrobeny z plastu. Popelářské auto Grand Volvo je navíc vybaveno působivými světelnými efekty a realistickými zvuky, které slyšíte při nakládání odpadků a při provozu popelářského vozu, což nejmenším poskytuje tu nejlepší zábavu, světlo a zvuk se zapnou po stisknutí tlačítka. kapota vozidla. Rozměry popelářského vozu: délka: 19 cm x šířka 6 cm x výška:

Sbírejte je všechny a vytvořte působivou sbírku realistických vozidel se sérií Majorette Grand! Majorette nabízí rozsáhlou sbírku kovových autíček od roku 964 a odpovídajících parkovacích sad s různými tématy: od osobních aut, monster trucků, záchranných a stavebních vozidel až po závodní auta. Kompaktní kovová autíčka jsou ideální pro děti od 3 let a začínající sběratele všech věkových kategorií.





Prodej AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO POPELÁŘ - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit AUTÍČKA MAJORETTE VOLVO POPELÁŘ, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.