BOTY 7-DÍRKOVÉ

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Boty Steadys 6 dírek - Žluté

Boty Steadys 6 dírek - Žluté
********** Hodnocení
2.179 Kčs DPH
Kód: 23801
Vše od Steadys
Sklad: Na objednání - 20
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Kvalitní kožené boty firmy STEADYS. Barva: žlutá. Špička boty je vyztužená ocelovou špicí s prošíváním. Podrážka je obšitá a lepená, zdobená kovovými šrouby. Výška podrážky cca 2,7 cm.

Boty se vyrábějí ve velikostech od 36 do 50.

Odvaž se s každým krokem s botami Steadys 6 dírek - Žluté

Prozkoumejte svět s unikátním stylem díky Botám Steadys 6 dírek - Žluté. Tyto odolné a stylové boty jsou vyrobené z kvalitní kůže a vybavené ocelovou špicí, která zaručuje ochranu a dlouhou životnost. Nižší střih s šesti dírkami na zavazování dodává těmto botám moderní vzhled, zatímco klasická černá traktorová gumová podrážka s výškou 2,7 cm zajišťuje pohodlí a stabilitu při chůzi.

Boty Steadys 6 dírek - Žluté jsou zdobeny kovovými šrouby, což přidává na jejich jedinečnosti. Obšitá a lepená podrážka nejen že zvyšuje trvanlivost, ale také podtrhuje precizní zpracování, které je charakteristické pro značku STEADYS. Tato značka je známá svým důrazem na detail a kvalitu, což činí z těchto bot ideální volbu pro ty, kdo hledají spolehlivost a styl a vynikají poměrem cena / kvalita.

Neváhejte a oživte svůj šatník s Botami Steadys 6 dírek - Žluté. Tyto boty nejenže poskytnou vašim nohám komfort a ochranu, ale také vám umožní vyjádřit svůj osobitý styl s důvěrou, že vaše kroky vedou s nejlepší kvalitou od STEADYS.





Prodej Boty Steadys 6 dírek - Žluté - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Boty Steadys 6 dírek - Žluté, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.