1/18

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

BUGATTI BOLIDE BLACK / BLUE

BUGATTI BOLIDE BLACK / BLUE
********** Hodnocení
1.290 Kčs DPH
Kód: BB-11047BB
Vše od BBurago
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

BUGATTI BOLIDE BLACK/BLUE model auta BBURAGO 11047BB v měřítku 1:18


Bugatti Bolide je hyper sportovní vůz automobilky Bugatti. Tento automobil byl představen v roce 2020 jako koncept a jeho koncepční verze byla vyrobena společností Bburago jako model v měřítku 1:18.


Bugatti Bolide je navržen tak, aby byl co nejlehčí a nejvýkonnější možný, s cílem dosáhnout maximální rychlosti. Tento vůz je poháněn 8,0litrovým W16 motorem s výkonem 1 578 koní a váží pouhých 1240 kg. Díky tomu dokáže Bolid dosáhnout rychlosti až 500 km/h.


Pokud hledáte detailní model Bugatti Bolide v měřítku 1:18 za rozumnou cenu, můžete si být jisti, že model od společnosti Bburago vám poskytne vynikající modelové zpracování a detaily. Model BUGATTI BOLIDE BLACK/BLUE je vyroben z kvalitních materiálů a má otevíracích dveře.


Celkově lze říci, že Bugatti Bolide je opravdovým klenotem mezi sportovními vozy a jeho model od Bburago je skvělým způsobem, jak si ho můžete přinést do své sbírky. Hledáte-li ten správný model auta, který bude ukazovat krásu Bugatti, neváhejte a rozhodněte se pro model Bugatti Bolide od Bburago.



Další modely BUGATTI




Prodej BUGATTI BOLIDE BLACK / BLUE - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit BUGATTI BOLIDE BLACK / BLUE, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.