METALOVÉ ČEPICE

27.července svátek má Veroslav, Berthold
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Čepice Black Sabbath - Logo & Devils

Čepice Black Sabbath - Logo & Devils
********** Hodnocení
539 Kčs DPH
Kód: 23854
Vše od Black Sabbath
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% akryl. Barva: černá. Čepice je zdobená 3D (vypouklou) výšivkou v bílé a červené barvě. Univerzální velikost.


Ukažte svou vášeň pro legendární rockovou kapelu Black Sabbath s naší "Čepicí Black Sabbath - Logo & Devils". Tato stylová černá čepice je zdobena atraktivní 3D výšivkou, která kombinuje bílou a červenou barvu, zobrazující ikonické logo a motivy ''Devils'' skupiny Black Sabbath. Vyrobená ze 100% akrylu, "Čepice Black Sabbath - Logo & Devils" nabízí pohodlné nošení a univerzální velikost, která padne většině.

Black Sabbath, pionýři heavy metalu, známí svými temnými tématy a silnými riffy, jsou ikonami hudby, které ovlivnily generace. Nošením "Čepice Black Sabbath - Logo & Devils" nejenže vyjádříte svou oblibu v kapely, ale i váš osobitý styl.

Ideální pro každodenní nošení, koncerty nebo jako speciální dárek pro fanoušky, "Čepice Black Sabbath - Logo & Devils" je must-have pro každého, kdo oceňuje rockovou klasiku a kvalitní módní doplňky. S touto čepicí můžete být styloví, zatímco držíte čest své oblíbené kapely.

Neváhejte a objednejte si "Čepice Black Sabbath - Logo & Devils" ještě dnes, aby jste mohli ukázat svou loajalitu jedné z největších rockových kapel v historii!





Prodej Čepice Black Sabbath - Logo & Devils - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Čepice Black Sabbath - Logo & Devils, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.