METALOVÉ ČEPICE

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles

Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles
********** Hodnocení
529 Kčs DPH
Kód: 23853
Vše od Five Finger Death Punch
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% akryl. Barva: černá. Čepice je zdobená 3D (vypouklou) výšivkou v bílé barvě. Univerzální velikost.


Oblečte se do stylu s "Čepicí Five Finger Death Punch - Knuckles", ideální volbou pro fanoušky této intenzivní heavy metalové kapely. Tato stylová černá čepice je zdobena 3D bílou výšivkou známého znaku kapely, která dodává čepici autentický a výrazný vzhled. "Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles" je vyrobena ze 100% akrylu, což zajišťuje trvalou pohodlnost a odolnost při nošení.

Five Finger Death Punch, často zkracovaná jako FFDP, je americká heavy metalová kapela, známá svými energickými koncerty a silnými, emocionálními texty. "Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles" není jen módním doplňkem, ale také symbolem odvahy a síly, které kapela zastává.

S univerzální velikostí, která pasuje většině, a čistým, unisexovým designem, "Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles" je skvělým doplňkem pro každodenní nošení nebo jako dárek pro fanouška kapely. Ať už jste na koncertě, venku s přáteli nebo jen potřebujete stylizovat váš outfit, "Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles" je dokonalou volbou.

Získáte nejen kus oblečení, ale také kousek hudební identity. Neváhejte a udělejte si radost "Čepicí Five Finger Death Punch - Knuckles" - stylovým, praktickým a výrazným módním doplňkem.





Prodej Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Čepice Five Finger Death Punch - Knuckles, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.