COLLECTA MOŘSKÝ ŽIVOT

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

COLLECTA 88967 ĎASOVEC ANGLERFISH

COLLECTA 88967 ĎASOVEC ANGLERFISH
********** Hodnocení
199 Kčs DPH
Kód: COL-88967
Vše od COLLECTA
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

Figurka COLLECTA 88967 ĎASOVEC ANGLERFISH


Ďasovec anglerfish, známý také jako ryba vodních hlubin, je druh hlubokomořské ryby, který žije v temných vodách Atlantiku a Indického oceánu. Tento dravec má jednu z nejvíce charakteristických forem a vzhledů mezi rybami.


Samice ďasovce anglerfishové jsou obvykle větší a mají výrazný útvar návnadu na čele, který jim slouží k lovu kořisti. Návnada je modifikovaná žábra, která vytváří světelný orgán, který ryba používá jako světlo ve tmě. Tento světelný orgán přitahuje kořist, jako jsou malé ryby a krevety, kteří se blíží k návnadě a jsou pak snadno ulověni.


Samečci jsou mnohem menší a mají mnohem méně výrazné návnady. Samečci se aktivně hledají samice a často se připojují k jejich tělům, kde se na ně přichytí pomocí zvláštního orgánu, který se nazývá "přisátí" a slouží k připojení k tělu samice. Samec pak začne srostou s tělem samice a postupně se jeho tělo mění a zmenšuje až z něj zůstanou pouze reprodukční orgány.


Ďasovec anglerfish se vyznačuje extrémní přizpůsobivostí na život v hlubokomořských vodách, kde panují extrémní podmínky, jako jsou nízké teploty, tlak a nedostatek světla. Je to fascinující druh ryby, který se stal symbolem a ikonou života v hlubokých moří.


Poznejte tak svého ďasovce pomocí fugurky COLLECTA 88967.






Prodej COLLECTA 88967 ĎASOVEC ANGLERFISH - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit COLLECTA 88967 ĎASOVEC ANGLERFISH, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.