PCX 1:87

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

HASIČSKÝ VŮZ FERRARA ULTRA FDNY MANHATTAN LADDER 24

HASIČSKÝ VŮZ FERRARA ULTRA FDNY MANHATTAN LADDER 24
********** Hodnocení
890 Kčs DPH
Kód: PCX-870229
Vše od PCX
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: hasici
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +4
Popis
Související

Model hasičského vozu Ferrara Ultra FDNY (Fire Department of New York), který je speciálně navržený vůz pro jednu z největších požárních služeb na světě - Newyorskou požární službu.


Vůz je postaven na podvozku Freightliner M2 s dlouhým rozvorem os, což poskytuje vyšší stabilitu a výkonnost. Je vybaven motorem Cummins ISL9 o výkonu 450 koní, který pohání všechna kola.


Hasičský vůz je vybaven moderními systémy pro boj s požárem, jako je vodní dělo, systém pro vysokotlaké trysky, vysokotlaké čerpadlo a zásobník na vodu s kapacitou 5000 litrů. Vůz má také speciální systém na ochranu proti chemickým látkám a zároveň je vybaven respirátory a ochranným oblečením pro hasiče.


Ferrara Ultra FDNY je vybaven také moderními technologiemi, včetně termovizní kamery a systému pro sledování vývoje požáru, který umožňuje rychlou a efektivní reakci hasičů.


Celkově je Ferrara Ultra FDNY výkonný a spolehlivý hasičský vůz, který je schopen rychle reagovat na jakoukoli výzvu v oblasti hasičského zásahu.






Prodej HASIČSKÝ VŮZ FERRARA ULTRA FDNY MANHATTAN LADDER 24 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit HASIČSKÝ VŮZ FERRARA ULTRA FDNY MANHATTAN LADDER 24, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.