MAXICHAMPS 1:43

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

HONDA CIVIC 1990 WHITE

HONDA CIVIC 1990 WHITE
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: MC-940161500
Vše od MAXICHAMPS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: sportovní auto
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:43
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: honda
Popis
Související

Model auta HONDA CIVIC 1990 WHITE MAXICHAMPS 940161500 v měřítku 1:43


HONDA CIVIC 1990 WHITE je kompaktní automobil japonské značky Honda. Civic je známý svou spolehlivostí, úsporností a pohodlnou jízdou.


Design HONDA CIVIC 1990 WHITE je jednoduchý a praktický. Karoserie je kompaktní a aerodynamická, což přispívá k efektivitě a nízké spotřebě paliva. Bílá barva karoserie dodává vozu čistý a moderní vzhled.


Interiér HONDA CIVIC 1990 WHITE je ergonomický a prostorný. Kabina nabízí dostatek místa pro cestující a zároveň pohodlné ovládací prvky pro řidiče. Kvalitní materiály a praktický design zajišťují příjemný interiérový prostor.


HONDA CIVIC 1990 WHITE je poháněn úsporným a spolehlivým motorem. Přesné specifikace motoru se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení vozu, ale Civic je známý svou ekonomičností a dlouhou životností.


HONDA CIVIC 1990 WHITE je ideálním vozidlem pro každodenní použití a městskou jízdu. Jeho kompaktní rozměry a efektivní provozní náklady ho činí praktickou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé a úsporné vozidlo. Civic je symbolem japonského inženýrství a kvality, který si získal mnoho spokojených majitelů po celém světě.






Prodej HONDA CIVIC 1990 WHITE - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit HONDA CIVIC 1990 WHITE, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.