KŠILTOVKY

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Ghost - Logo

Kšiltovka Ghost - Logo
********** Hodnocení
449 Kčs DPH
Kód: GHOCAP01B
Vše od Ghost
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Přidejte do svého garderobního repertoáru tuto zářivou kšiltovku Ghost a vyjadřete svou podporu pro kapelu "Ghost" s unikátním 3D efektem. Na přední straně této kšiltovky je název kapely "Ghost" vyšívaný v atraktivních červeno-žlutých barvách, které vyniknou na černém pozadí a dodají kšiltovce dynamický vzhled.

Vyrobená ze 100% bavlny, tato kšiltovka Ghost nabízí nejen skvělý vzhled, ale i pohodlné nošení díky univerzální velikosti a nastavitelnému pásku suchého zipu na zadní straně, který umožňuje dokonalé přizpůsobení obvodu hlavy až do 60 cm. Je ideální pro koncerty, festivaly nebo jen jako denní módní doplněk.

Nenechte si ujít šanci vyniknout s touto stylovou a pohodlnou kšiltovkou Ghost, která je perfektním vyjádřením vaší hudební vášně. Připojte se k fanouškům Ghost a zvýrazněte svůj osobní styl s touto exkluzivní kšiltovkou.





Prodej Kšiltovka Ghost - Logo - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Ghost - Logo, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.