KŠILTOVKY

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Judas Priest

Kšiltovka Judas Priest
********** Hodnocení
429 Kčs DPH
Sleva 8%   459 Kč
Kód: JPCAP01B
Vše od Judas Priest
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Zařaďte do svého šatníku kšiltovku Judas Priest, ikonu heavy metalu.

Ukažte svou oddanost legendární heavy metalové kapele, tato oficiální kšiltovka Judas Priest je stvořená právě pro vás. Tento kousek je zdobený nápadnou 3D červenou výšivkou s názvem kapely "Judas Priest" na přední straně, což činí kšiltovku nesporně stylovým doplňkem. Vyrobená z prvotřídní 100% bavlny, je kšiltovka Judas Priest designována pro pohodlí a dlouhodobou odolnost.

Díky univerzální velikosti a nastavitelnému suchému zipu na zadní straně, který umožňuje snadné přizpůsobení až do obvodu 60 cm, je kšiltovka Judas Priest perfektně přizpůsobivá pro každého fanouška. Ať už se chystáte na festival, koncert nebo jen trávíte čas venku, je tato kšiltovka ideální volbou pro každého, kdo chce vyjádřit svou vášeň pro hudbu kapely Judas Priest.

Přidejte kšiltovku Judas Priest do své sbírky hudebního merchandise a zůstaňte věrní heavy metalové kultuře. Tato kšiltovka nejenže vám dodá jedinečný styl, ale také poslouží jako vynikající rozhovorový kousek mezi fanoušky této ikonické kapely.





Prodej Kšiltovka Judas Priest - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Judas Priest, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.