12.května svátek má Vsevolod, Pankrác
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Marilyn Manson - Logo

Kšiltovka Marilyn Manson - Logo
********** Hodnocení
389 Kčs DPH
Kód: 22062
Vše od Marilyn Manson
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Vyjádřete svou hudební vášeň a odvážný styl s touto exkluzivní kšiltovkou Marilyn Manson. Na přední straně je název kapely "Marilyn Manson" vyvedený v 3D výšivce v nápadných zeleno-černých barvách, což dodává kšiltovce dynamický a okouzlující vzhled. Tato kšiltovka Marilyn Manson je ideálním doplňkem pro každého fanouška, který si cení výrazného a nekonformního stylu.

Díky vysoce kvalitní 100% bavlně a univerzální velikosti s nastavitelným páskem suchého zipu na zadní straně je kšiltovka Marilyn Manson nejen stylová, ale i velmi pohodlná. Univerzální velikost snadno přizpůsobíte obvodu hlavy až do 60 cm, což zajišťuje pohodlí pro celodenní nošení.

Objevte, jak může kšiltovka Marilyn Manson obohatit váš garderobní repertoár. Tento kousek je nejen praktický, ale s jeho pomocí můžete kdekoliv a kdykoliv vyjádřit svou vášeň k Marilyn Manson. Přidejte tuto kšiltovku do své kolekce a udělejte z ní váši nový oblíbený módní doplněk.





Prodej Kšiltovka Marilyn Manson - Logo - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Marilyn Manson - Logo, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.