KŠILTOVKY

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Slipknot

Kšiltovka Slipknot
********** Hodnocení
449 Kčs DPH
Kód: 23866
Vše od Slipknot
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Zvýrazněte svůj hudební vkus s touto exkluzivní kšiltovkou Slipknot, která je nepostradatelným doplňkem pro každého fanouška této ikonické metalové kapely. Naše kšiltovka Slipknot je zdobena nápaditou červenou výšivkou loga Slipknot na přední straně a názvem Slipknot na pravém boku kšiltovky, což dodává jedinečný vizuální prvek.

Je vyrobená ze 100% bavlny. Kšiltovka Slipknot nabízí pohodlné nošení díky univerzální velikosti, která se snadno přizpůsobí obvodu hlavy až do 60 cm s pomocí plastové spony na zadní straně. Ideální pro festivaly, koncerty nebo jen každodenní běžné nošení, tato kšiltovka je dokonalým způsobem, jak ukázat váš obdiv ke kapele Slipknot.

Nechte svět vědět, že jste fanouškem Slipknot, s touto stylovou a komfortní kšiltovkou Slipknot, která zaujme na první pohled a stane se vaším oblíbeným módním doplňkem.





Prodej Kšiltovka Slipknot - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Slipknot, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.