KŠILTOVKY

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Kšiltovka Van Halen - Logo žluté

Kšiltovka Van Halen - Logo žluté
********** Hodnocení
469 Kčs DPH
Kód: VHCAP02B
Vše od Van Halen
Sklad: Skladem - 1
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Materiál: 100% bavlna. Barva: černá. Získejte tuto unikátní kšiltovku Van Halen a vyjádřete svou oddanost legendární rockové kapele. Na přední části této kšiltovky "Van Halen" je vyšívaný název v nápadné černo-žluté kombinaci, která dodává kšiltovce jedinečný rockový vzhled. Tento model kšiltovky Van Halen je ideální pro fanoušky, kteří chtějí ukázat svou hudební příslušnost s nádechem stylu.

Kšiltovka je vyrobena ze 100% bavlny a díky univerzální velikosti se pohodlně hodí na většinu hlav. Plastová spona na zadní straně umožňuje snadné nastavení obvodu hlavy až do 60 cm, což zaručuje, že kšiltovka Van Halen bude sedět perfektně a pohodlně celý den.

Nenechte si ujít šanci vlastnit tuto exkluzivní kšiltovku Van Halen, která je nejen praktickým, ale i módním doplňkem pro každého pravého fanouška. S touto kšiltovkou Van Halen budete vždy vypadat cool, ať už jste na koncertě, festivalu nebo jen ve městě.





Prodej Kšiltovka Van Halen - Logo žluté - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Kšiltovka Van Halen - Logo žluté, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.