MAXICHAMPS 1:43

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN

LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: MC-940103500
Vše od MAXICHAMPS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

Model auta LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN MAXICHAMPS 940103500 v měřítku 1:43


LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN je sportovní automobil italské značky Lamborghini. Gallardo je kompaktní dvoudveřové kupé, které se vyznačuje vysokým výkonem a dynamickým designem.


Design LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN je ohromující a extravagantní. Karoserie je zakřivená a agresivní, což dodává vozu unikátní a provokativní vzhled. Zelená barva karoserie dodává vozu oslnivý a nezaměnitelný dojem.


Interiér LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN je luxusní a moderní. Kabina je navržena s důrazem na pohodlí a eleganci. Kvalitní materiály a dokonalé zpracování poskytují prvotřídní prostředí pro řidiče a cestující. Sportovní sedadla, futuristické ovládací prvky a technologické inovace dodávají interiéru exkluzivní atmosféru.


LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN je vybaven výkonným motorem, který poskytuje neuvěřitelný výkon. Přesné specifikace motoru se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení vozu, ale obecně je Gallardo vybaven desetiválcovým motorem, který poskytuje bleskové zrychlení a vysokou rychlost.


LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN je vozidlo pro nadšence do rychlých a luxusních automobilů. Je to automobil, který osloví ty, kteří hledají kombinaci elegancie, výkonu a nekonvenčního stylu. Gallardo je symbolem exkluzivity a prestiže a dodává každému majiteli pocit jedinečnosti a vzrušení za volantem.






Prodej LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LAMBORGHINI GALLARDO 2004 GREEN, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.