POSTERCARS 1:64

28.dubna svátek má Vlastislav, Vlastislava
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA

LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA
********** Hodnocení
249 Kčs DPH
Kód: POCS07
Vše od POSTERCARS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

POSTERCARS 07 model auta LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA

LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA je luxusní sportovní automobil, který je vyráběn v limitované edici výrobcem Postercars. Tento model se vyznačuje neuvěřitelným výkonem, exkluzivním designem a unikátními technologickými inovacemi.

Jednou z nejvýraznějších vlastností tohoto modelu je jeho barva, Verde Gea, která je světlá a přitom velmi výrazná. Tato barva zaručuje, že se tento automobil okamžitě stane středem pozornost.

LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA je vybavený nejmodernějšími technologiemi, které zaručují vysoký výkon. S hybridním pohonem a výkonem 819 koní dokáže tento automobil dosáhnout rychlosti až 350 km/h. Kromě toho je toto vozidlo vybaveno unikátním superkondenzátorem, který umožňuje ukládat energii z brzd a využívat ji k rychlejšímu a silnějšímu pohonu.

LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA má také dokonalou aerodynamiku a vzhled, který je jedinečný. Tento model má přítlačné prvky a aktivní křídla, které zajišťují dokonalou stabilitu a rychlost i při velmi vysokých rychlostech. Interiér vozu je luxusní a moderní a je plně přizpůsoben potřebám moderního řidiče.

Celkově lze říci, že LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA je jedním z nejvýkonnějších a nejexkluzivnějších sportovních automobilů na trhu. Jeho kombinace výkonu, technologií, designu a barvy ho činí unikátním a nezapomenutelným vozem. Pokud hledáte výjimečný automobil, který vás přenese do světa luxusu a výkonu, LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA je pro vás tou nejlepší volbou. Můžete si ho zakoupit na Svět modelů na adrese www.svet-modelu.cz, kde najdete širokou paletu exkluzivních a unikátních modelů automobilů.

Další modely Lamborghini z nabídky Svět modelů si můžete prohlédnou nebo zakoupit zde





Prodej LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 VERDE GEA, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.