6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

LANCIA DELTA INTEGRALE 16V #2 BIASION / SIVIERO SAFARI RALLY 1990

LANCIA DELTA INTEGRALE 16V #2 BIASION / SIVIERO SAFARI RALLY 1990
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: IXO-RAC425A
Vše od IXO Models
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: rally
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:43
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: lancia
Popis

IXO RAC425A model auta Lancia Delta Integrale 16V #2 Biasion / Siviero Safari Rally 1990 v měřítku 1:43


Lancia Delta Integrale 16V je slavný rallyový vůz, který se stal ikonou v oblasti rallyového sportu. Tento specifický model byl použit v Safari Rally v roce 1990, což je jedna z nejnáročnějších a nejtěžších soutěží rally na světě.


Vozidlo bylo řízeno jezdeckou dvojicí Biasion / Siviero, kteří byli známí svými schopnostmi a úspěchy v rallyovém sportu. Jejich úsilí a dovednosti přispěly k tomu, že Lancia Delta Integrale 16V se stala legendárním vozem v rallyové historii.


Model IXO RAC425A je detailní replikou tohoto slavného rallyového vozu. Je pečlivě vyroben s přesností a pozorností k detailům, aby zachytil vzhled a charakteristické vlastnosti skutečného vozidla. Model je vhodný pro sběratele, fanoušky rallye nebo milovníky historických vozidel.


Tento model je ve velikosti 1:43, což znamená, že je 43krát menší než skutečný vůz. Měřítko 1:43 je jedním z nejpopulárnějších měřítek pro modely automobilů a umožňuje zobrazení detailů a proporcí skutečného vozidla ve zmenšeném měřítku.


IXO RAC425A Lancia Delta Integrale 16V #2 Biasion / Siviero Safari Rally 1990 v měřítku 1:43 je skvělým způsobem, jak si připomenout tento historický okamžik rallyového sportu a přidat si ho do sbírky modelů vozidel.






Prodej LANCIA DELTA INTEGRALE 16V #2 BIASION / SIVIERO SAFARI RALLY 1990 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LANCIA DELTA INTEGRALE 16V #2 BIASION / SIVIERO SAFARI RALLY 1990, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.