LEGO CITY

28.dubna svátek má Vlastislav, Vlastislava
 
 
 

LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO

LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO
********** Hodnocení
LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO
LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO
183 Kčs DPH
Kód: LE-60312
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +5
Popis
Související

LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO - ŽÁDNÝ ZLODĚJ NEUNIKNE


Dožeň každého zloděje v LEGO City v rychlém policejním autě s širokými ráfky, velkými blatníky a cool světly. Jen se na něj podívejte a hned cítíte respekt k zákonu! Popadněte baterku, nasaďte si policejní čepici, sedněte za volant a vyražte hledat zločince.


Pozvěte děti do napínavého světa LEGO City s touto zábavnou sadou obsahující policejní auto, minifigurku policisty a doplňky.


Sada LEGO City Police Car 60312 uvádí děti do světa zábavy a vzrušení. Obsahuje sportovní policejní auto se skvělými ráfky, širokými blatníky a přilnavými pneumatikami. Stačí do nich vložit minifigurku policisty vybavenou baterkou a policejní čepicí a hodiny nápadité zábavy při chytání zlodějů!


LEGO stavebnice pro děti od 5 let Obsahuje podrobné, ilustrované návody na stavění a digitálního průvodce stavěním prostřednictvím bezplatné aplikace LEGO Building Instructions pro chytré telefony a tablety. Tento intuitivní průvodce obsahuje funkce přiblížení a otočení, takže děti mohou vidět model ze všech úhlů. Vítejte ve světě představivosti S policejními sadami LEGO City, které podporují imaginativní hru, budou děti přímo uprostřed akce.






Prodej LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO CITY 60312 POLICEJNÍ AUTO, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.