LEGO CITY

14.května svátek má Dina, Bonifác
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

LEGO CITY 60314 POLICEJNÍ HONIČKA SE ZMRZLINÁŘSKÝM VOZEM

LEGO CITY 60314 POLICEJNÍ HONIČKA SE ZMRZLINÁŘSKÝM VOZEM
********** Hodnocení
539 Kčs DPH
Kód: LE-60314
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

LEGO CITY 60314 POLICEJNÍ HONIČKA SE ZMRZLINÁŘSKÝM VOZEM - SUPER ZMRZLINOVÁ AKCE


Lo zloděj a zloděj Dy chladnokrevně ukradli bankomat a jsou na útěku ve své upravené zmrzlinové dodávce! Posaďte policistku z LEGO City za volant policejního stíhacího auta. Uhněte ledovým projektilům z vystřelovače na dodávce a použijte nástroj na propichování pneumatik, abyste zabránili podvodníkům v útěku.


Úžasná zmrzlinová dodávka z LEGO City - Fenomenální sada pro děti od 5 let, která obsahuje upravenou zmrzlinovou dodávku zločinců, skvělé policejní stíhací auto a 2 TV minifigurky LEGO City Adventures.


Děti si mohou znovu přehrát scény z televizního seriálu LEGO City Adventures se sadou LEGO City Police Ice Cream Van Chase (60314). Sada obsahuje upravenou zmrzlinovou dodávku Crooks s vystřelovačem a cool policejní auto s nástrojem na propichování pneumatik. Navíc 2 minifigurky ledových zlodějů a minifigurka policistky a hodiny skvělé akce jsou zaručeny! Sada pro děti od 5 let. Tato LEGO stavebnice se dodává s podrobnou brožurou s návody na stavění a digitálním průvodcem stavěním, který je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO Stavební návod pro chytré telefony a tablety. Průvodce nabízí intuitivní funkce přiblížení a otáčení, takže děti mohou vidět všechny probíhající modely ze všech úhlů.


Policejní herní sada z televizní série LEGO City ocení všichni mladí fanoušci televizního seriálu LEGO City Adventures.


Obsah balení – Obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě barevné zmrzlinové dodávky, policejního auta a bankomatu, a navíc 3 minifigurky, včetně 2 postav z televizního seriálu LEGO City.






Prodej LEGO CITY 60314 POLICEJNÍ HONIČKA SE ZMRZLINÁŘSKÝM VOZEM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO CITY 60314 POLICEJNÍ HONIČKA SE ZMRZLINÁŘSKÝM VOZEM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.