LEGO CITY

7.června svátek má Iveta, Slavoj
 
 
 
Hračky a hry
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

LEGO CITY 60315 MOBILNÍ POLICEJNÍ VELITELSTVÍ

LEGO CITY 60315 MOBILNÍ POLICEJNÍ VELITELSTVÍ
********** Hodnocení
833 Kčs DPH
Kód: LE-60315
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

LEGO CITY 60315 MOBILNÍ POLICEJNÍ VELITELSTVÍ - SADA PLNÁ FUNKCÍ


Duke DeTain a Gracie Goodhartová převážejí zločineckou ženu v mobilním velitelském centru, když tu náhle plesk, když Snake Rattler zasype čelní sklo vozidla vejci ze svého upraveného přívěsu. Pak vytrhne zeď z mobilní aretace a osvobodí svého přítele! Spusťte policejní dron a čtyřkolku a dohoďte podvodníky, než se dostanou pryč.


Tato akční sada s několika modely a zábavnými funkcemi je ideální pro fanoušky televizního seriálu LEGO City Adventures ve věku od 6 let.


Děti si mohou vymýšlet vlastní příběhy o postavách z televizního seriálu LEGO City Adventures pomocí mobilního policejního velitelského centra LEGO City (60315). Tato skvělá sada vozidel je nabitá zábavnými funkcemi. Obsahuje policejní pick-up s vězeňským přívěsem, dronem a čtyřkolkou a zlodějský traktor s přívěsem a vystřelovačem vajec. Součástí jsou minifigurky vévody DeTaina, Gracie Goodhart a Snake Rattlera pro zábavu. Sada pro děti od 6 let. Tato LEGO stavebnice se dodává s podrobnou brožurou s návody na stavění a digitálním průvodcem stavěním, který je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO Stavební návod pro chytré telefony a tablety. Průvodce nabízí intuitivní funkce přiblížení a otáčení, takže děti mohou vidět probíhající modely ze všech úhlů.


Policejní set ze série LEGO City TV - model LEGO City Mobile Police Command Center (60315) ocení všichni malí fanoušci televizního seriálu LEGO City Adventures. Obsah balení – Uvnitř je vše, co děti potřebují ke stavbě policejního náklaďáku, vězeňského přívěsu, dronu, čtyřkolky a přívěsu tahače, navíc 4 minifigurky, včetně 3 postav z televizní série LEGO City.


Vlastnosti a funkce - děti mohou střílet vejce z přívěsu traktoru, aktivovat funkci útěk z vězení nebo naklonit čtyřkolku, aby ji řídila všemi směry Dárek pro každou příležitost – tato policejní sada LEGO City je skvělým narozeninovým, vánočním nebo jiným dárkem pro fanoušky série LEGO City Adventures ve věku od 6 let.






Prodej LEGO CITY 60315 MOBILNÍ POLICEJNÍ VELITELSTVÍ - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO CITY 60315 MOBILNÍ POLICEJNÍ VELITELSTVÍ, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Hračky a hry.