LEGO CITY

12.května svátek má Vsevolod, Pankrác
 
 
 

LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO

LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO
********** Hodnocení
LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO
LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO
LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO
LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO
183 Kčs DPH
Kód: LE-60322
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +4
Popis
Související

LEGO City 60322 závodní auto pro malé závodníky


Vyjeďte na trať a vyhrajte závod v superrychlém závodním autě. Nasaď si helmu, sedni za volant a za řevu motoru se vydej vpřed. Čas zajet do boxů? Žádný problém! Pomozte mechanikovi s drobnými opravami, pak se vraťte na trať, zajeďte další rekordní kolo a získejte vítěznou trofej!


Automobiloví nadšenci ve věku od 4 let si zamilují tuto sadu LEGO City s minifigurkami mechanika a závodního jezdce ve stylu F1.


Model závodního auta LEGO City (60322) uvádí děti do světa vzrušující zábavy. Sada obsahuje vůz ve stylu F1, nářadí a trofej pro vítěze. Přidejte minifigurky mechanika a závodního jezdce a užijte si hodiny zábavy!


Zábavné stavění pro chlapce a dívky ve věku 4+, sada 4+ obsahuje ilustrovanou instruktážní brožuru a LEGO Starter Brick, speciálně tvarovanou základnu, na které můžete začít stavět. Děti navíc mohou využívat digitálního průvodce stavěním, který jim umožňuje přibližovat a otáčet model stavby, aby si ho prohlédly ze všech stran. Tato funkce je dostupná v bezplatné aplikaci LEGO Building Instructions pro chytré telefony a tablety.


Svět plný zábavy se sadami LEGO City, které podporují nápadité hraní, budou děti přímo uprostřed akce. Díky nim mohou prozkoumávat nejrůznější silniční, vodní a vzdušné dopravní prostředky a hrát scény odrážející skutečný život vzrušujícím způsobem.






Prodej LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO CITY 60322 ZÁVODNÍ AUTO, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.