LEGO DUPLO

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM

LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM
********** Hodnocení
LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM
LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM
LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM
349 Kčs DPH
Kód: LE-10982
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +1,5
Popis
Související

LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENINOU A OVOCEM PRO MALÉ FARMÁŘE


Stavebnice LEGO DUPLO 10982 traktor na ovoce a zeleninu nabízí spoustu zábavných způsobů jak rozvíjet znalosti a motorické schopnosti batolat. Předškoláci se mohou připojit k farmáři, který sbírá ovoce a zeleninu s traktorem se třemi přívěsy. Děti ve věku od 18 měsíců si zdokonalují jemnou motoriku tím, že se učí, jak kvete ovoce a zelenina, a aranžováním kostek, aby rostliny „rostly“. V sadě je také spousta zábavy při třídění barev – předškoláci mohou rostlinu sladit s přívěsem nebo využít svou kreativitu a výraz k míchání barev a dokonce i k výměně tváří!


Vzdělávací hračky učí hrou - Všechny hračky LEGO DUPLO jsou profesionálně navrženy se zábavnými příběhy, jasnými barvami, poutavými postavami a spoustou detailů, které pomáhají rozvíjet dětské dovednosti. Tato sada je kompatibilní s ostatními sadami First Bricks a všemi ostatními modely LEGO DUPLO.


Zábava na farmě pro malé gurmány - LEGO DUPLO První stavební kostky Traktor na ovoce a zeleninu (10982) rozvíjí jemnou motoriku a učí děti pěstovat rostliny. Hračky s jídlem pro batolata - sada obsahuje traktor, tři barevné přívěsy, kostky brokolice, rajčat a ananasu a figurku mladého farmáře. Učení a přitom zábava – batolata se připojí k mladému farmáři, který sbírá ovoce a zeleninu svým pojízdným traktorem a třídí ovoce a zeleninu do barevných přívěsů. Dárek pro děti, které milují farmářské hračky – darujte tuto sadu mladým farmářům ve věku od 18 měsíců k narozeninám, zvláštní příležitosti nebo jako překvapení. Velikost pro malé ručičky - traktor s přívěsy měří přes 17 cm na výšku, 45 cm na délku a 7 cm na šířku. Rozšiřte svou představivost – rozšiřte zábavu z ekologického zemědělství se sadami Pěstování mrkve (10981), Bio trh (10983) a Pěstování zahrady (10984). Pokyny krok za krokem – Tato sada obsahuje jednoduché obrázkové a digitální pokyny v aplikaci LEGO Builder, takže i noví fanoušci LEGO mohou začít stavět. Stavějte a hrajte si společně – farma pomáhá předškolákům rozvíjet koordinaci rukou a očí a vyjadřovat se, když stavějí a hrají si se svými rodiči. Konzistentní kvalita - LEGO DUPLO sady splňují přísné průmyslové standardy. Díky tomu mohou malé děti snadno chytit, spojovat a odpojovat bloky, a tak je to od roku 1969 Zaručená bezpečnost - LEGO DUPLO kostky a další prvky jsou upuštěny, zahřívány, drceny, krouceny a důkladně zkoumány. Díky tomu si můžete být jisti, že splňují náročné celosvětové bezpečnostní standardy.






Prodej LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO DUPLO 10982 TRAKTOR SE ZELENONOU A OVOCEM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.