LEGO FRIENDS

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI

LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI
********** Hodnocení
LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI
LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI
779 Kčs DPH
Kód: LE-41716
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
POCET DÍLU: 304
VHODNÉ PRO DETI OD: +7
Popis
Související
LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI - Darujte milovníkům moře a modelů vozidel ve věku od 7 let sadu Stephanie Sailing Adventure Set (41716). Děti se mohou připojit ke Stephanie z LEGO Friends, která si splnila sen, připojila se k posádce, která překonává světový rekord v nejrychlejším obeplutí zeměkoule. Realistické detaily podporují kreativní hru. Autentické detaily, jako je pružná plachta a otočnÉ kormidlo, vás vybízejí k vymýšlení dobrodružství na širém moři. Tato kreativní sada také pomáhá dětem rozpoznat úspěchy slavného námořníka, když Stephanie dělá vše pro to, aby si splnila svůj sen. Budování v digitálním věku. Součástí sady jsou jasné tištěné pokyny, ale děti mohou také použít digitální pokyny pro stavbu lodí. Tento interaktivní průvodce je k dispozici v aplikaci LEGO Building Instructions, kde můžete otáčet, přibližovat a prohlížet model ve 3D!




Prodej LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO FRIENDS 41716 STEFANIE A DOBRODRUŽSTVÍ NA PLACHETNICI, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.