LEGO FRIENDS

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 

LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA

LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA
********** Hodnocení
LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA
LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA
199 Kčs DPH
Kód: LE-41738
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +6
Popis
LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA - Se sadou LEGO Friends Psí záchranářské kolo (41738) existuje nespočet příležitostí k hraní rolí pro milovníky zvířat ve věku 6+. Společně s vedoucí mise Aliyou a její mladší kamarádkou Victorií budou hledat štěně v Heartlake City. Děti budou rády sledovat zvířátko až po otisky hovínka a tlapek! Tato skvělá hračka obsahuje záchranné kolo pro psy a odnímatelný přívěs, který se otevírá vpředu i vzadu. Sada také obsahuje parkové prostředí s lavičkou a keři, které se zvednou a odhalí ztraceného psa, a doplňky. Štěně vedle chybí, ale nebojte se, jsou na něm Aliya a Victoria! pomůžeš jim? Podívejte se na inzerát, projeďte se po městě na kole, objevte stopy sledováním otisků psích lejnů a tlapek. Kdo se skrývá v křoví? Jakmile najdete zlomyslného čoklíka, dejte mu najíst a napít. A samozřejmě si ho musíte pohladit!




Prodej LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO FRIENDS 41738 ZÁCHRANA PSA, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.