LEGO FRIENDS

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 

LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY

LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY
********** Hodnocení
LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY
LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY
LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY
389 Kčs DPH
Kód: LE-41755
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +6
Popis
Související
STAVEBNICE LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY - Zac nevěděl, že má s Novou tolik společného, ??dokud nezjistil, že miluje hry – stejně jako on! Nyní mohou rozvíjet své přátelství při společné hře. Děti zaujme možnost zkoumání funkcí pokoje. Nechybí počítač s klávesnicí a neonové ventilátory, herní křeslo a mikrofon. Děti mohou pomoci postavičkám postarat se o Pickla, adoptovaného psa. Je tu také stůl, kde Nova opravuje Pickleův kočárek, a rampu, aby pes vylezl na postel. V ložnici jsou navíc detaily (například skrytý plakát), které prozrazují další zájmy Novy. Chcete hrát? Pokoj Novy prozrazuje její lásku k počítačovým hrám. Seznamte se s Novou a Zacem, když spolu hrají své oblíbené hry. Prohlédněte si počítač s klávesnicí, neonové ventilátory, herní křeslo a mikrofon. Když je čas na přestávku, můžete pít a číst komiksy nebo si hrát s Pickle. Tento pes má svůj vlastní kočárek a rampu, aby mohl vylézt na postel. Ale je to šťastný muž!




Prodej LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO FRIENDS 41755 POKOJ NOVY, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.