LEGO SPEED CHAMPIONS

28.dubna svátek má Vlastislav, Vlastislava
 
 
 

LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM

LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM
********** Hodnocení
LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM
LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM
LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM
839 Kčs DPH
Kód: LE-76918
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: sportovní auto
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +9
ZNACKA: mclaren
Popis
Související

STAVEBNICE LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM


Fanoušci sportovních vozů a závodů a děti od devíti let si mohou poprvé postavit dvojitou sadu hyperauta McLaren se sadou LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM. Kultovní F1 LM z 90. let a nejnovější Solus GT jsou nyní připraveny k sestavení, vystavení a závodění.


Postavte si své vlastní McLareny


Dva sestavitelné supersportovní vozy McLaren se vyznačují autentickými detaily ze skutečných staveb: limitovaná edice F1 LM má ikonickou papája oranžovou barvu, středové sedadlo řidiče a chladicí kanály na obou stranách, zatímco Solus GT má také středové sedadlo řidiče a zadní křídlo. K dispozici jsou také 2 minifigurky řidičů, které mohou děti posadit za volant každého auta pro napínavé závody.


Zábavná digitální zábava pro fanoušky LEGO - Aplikace LEGO Builder nabízí snadné a intuitivní stavění. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte sady a sledujte svůj pokrok.


Dvě sestavitelná vozidla McLaren - stavebnice LEGO Speed ????Champions McLaren Solus GT a F1 LM (76918) ke stavění, vystavení a sbírání pro děti od devíti let a pro vášnivé fanoušky vozidel.

Dvě minifigurky – Každé auto je dodáváno s minifigurkou řidiče, kterou mohou děti a fanoušci vozidel posadit za volant každého auta a zúčastnit se napínavých závodů.

Realistické detaily – Sestavitelné modely obsahují detaily ze skutečných verzí: F1 LM má výraznou papája oranžovou barvu a Solus GT má výrazné podběhy kol a kokpit.

Modely McLaren pro hraní a vystavování – děti si mohou užít hodnotné repliky sestavení klasické F1 LM a moderního Solus GT a poté je vystavit na polici nebo při závodech na hraní rolí.

LEGO Gift – Darujte tento jedinečný 581dílný model Speed ??Champions jako dárek k narozeninám nebo svátku fanouškům vozidel ve věku od devíti let nebo automobilovým nadšencům.






Prodej LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO SPEED CHAMPION 76918 MCLAREN SOLUS GT A MCLAREN F1 LM, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.