LEGO STAR WARS

28.dubna svátek má Vlastislav, Vlastislava
 
 
 

LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE

LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE
********** Hodnocení
LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE
LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE
LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE
LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE
1.599 Kčs DPH
Kód: LE-75353
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +18
Popis
Související

STAVEBNICE LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE


Stavebnice LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE je sběratelská sada pro dospělé. Vysokorychlostní akce Endor Chase - Prožijte znovu vzrušující scénu z honičky endor Moon speeder z filmu Star Wars: Návrat Jediho s tímto sestavitelným a zobrazitelným diorámem LEGO Star Wars.


Zachyťte dynamiku napínavé scény ze Star Wars: Návrat Jediho pomocí LEGO Star Wars Diorama: Speeder Chase Through Endor (75353). Obsahuje 3 LEGO minifigurky (princeznu Leiu, Lukea Skywalkera a skautského vojáka), 2 speedery s průsvitnými prvky, které lze naklánět, jako byste letěli lesy Endoru, 2 sestavitelné stromy a nové prvky pro květen 2023. kapradiny. Doplňte tento sběratelský model o cedulku s nápisem Luka Skywalkera v angličtině (Rychle! Blokujte jejich komunikační spojení. Středový vypínač!) a plaketou s logem Star Wars: Návrat Jediho ke 40. výročí.


Galaxie kreativních dobrodružství - Toto je součást kolekce LEGO Star Wars sad pro dospělé s dalšími dioramaty zobrazujícími ikonické scény. Je to skvělý dárek pro sebe nebo jiného dospělého fanouška Star Wars.


LEGO Builder - Aplikace LEGO Builder je praktický způsob, jak ukládat návody na stavění a sledovat svůj pokrok, stejně jako nástroje pro přibližování a otáčení modelů ve 3D. Postavte rychlou honičku mezi princeznou Leiou a Lukem Skywalkerem po Scout Trooperovi na lesním měsíci Endor. Vytvořte znovu vzhled lesa pomocí sestavitelných stromů a kapradin (novinka pro květen 2023). Nakloňte speedery, jako by klouzaly mezi stromy nejvyšší rychlostí. Nakonec přidejte plaketu Star Wars: Return of the Jedi 40th Anniversary Plaque, abyste dokončili vzhled.


Obsahuje 3 LEGO minifigurky: princeznu Leiu, Lukea Skywalkera a zvěda.

Postavte akční scénu se 2 speedery, 2 stromy a rostlinnými prvky.

Součástí je také plaketa k 40. výročí Star Wars: Návrat Jediho.

Část ze série sběratelských LEGO Star Wars dioramat.

Skvělý tip na dárek pro kreativní dospělé fanoušky klasické trilogie Star Wars.

Přibližujte a otáčejte modely při stavění v aplikaci LEGO Builder.

Nejkvalitnější LEGO kostky se snadno a pevně spojují a vytvářejí robustní modely.

LEGO prvky splňují vysoké globální bezpečnostní standardy.

Tip na dárek - sada s 608 prvky bude skvělým dárkem pro vás nebo jiného dospělého fanouška Star Wars nebo sběratele diorámat LEGO Star Wars.

Postaveno pro vystavení - Diorama měří přes 20 cm na výšku, 28 cm na šířku a 18 cm do hloubky a obsahuje také plaketu připomínající 40. výročí Star Wars: Návrat Jediho.






Prodej LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO STAR WARS 75353 ENDOR SPEEDECHASE, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.