LEGO TECHNIC

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 

LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE

LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
********** Hodnocení
LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE
1.099 Kčs DPH
Kód: LE-42155
Vše od LEGO
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
MATERIÁL: plast
VHODNÉ PRO DETI OD: +9
Popis
Související

STAVEBNICE LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE


Dejte fanouškům Batmana ve věku devíti a více let ultimátní výzvu postavit si ikonickou LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE. Sada LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE je inspirovaná filmem o Batmanovi z roku 2022, je nabitá skvělými funkcemi. Děti si zamilují sestavování všech částí tohoto autentického modelu a přetváření svých oblíbených scén z filmu. Mezi funkce patří řízení, odpružení a řetězový pohon, který spojuje motor H4 se zadním kolem. Součástí sady je i stojan, díky kterému si děti mohou vystavit svůj sběratelský model.


Stavební návod pro superhrdiny - Připravte se na snadné a intuitivní stavění s LEGO Builderem. Model můžete přibližovat a otáčet ve 3D, ukládat sady a sledovat postup.


Postavte si BATMOTOR – znovu vytvořte všechny detaily ikonického superhrdinského vozidla se sadou LEGO Technic BATMAN – BATMOTOR (42155) pro děti od devíti let.

Stejně jako ve filmu Batman je tento sestavitelný model zmenšenou replikou LEGO Technic modelu BATMOTOR z filmu 2022.

Model k prozkoumání – vyzkoušejte funkce, jako je řízení, odpružení a řetězový pohon, který spojuje motor H4 se zadním kolem.

Hrajte nebo vystavujte - Fanoušci superhrdinů mohou předvést svou vášeň pro Batmana, protože model obsahuje stojánek, takže může stát na poličce nebo na stole.

Dárek pro děti od devíti let, tento motocykl bude skvělým dárkem pro fanoušky Batmana.






Prodej LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LEGO TECHNIC 42155 THE BATMAN BATCYKLE, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.