WELLY 1/24

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

LOTUS EMIRA BLUE

LOTUS EMIRA BLUE
********** Hodnocení
499 Kčs DPH
Kód: WE-24115BL
Vše od Welly
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: sportovní auto
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:24
ZNACKA: lotus
Popis
Související

WELLY 24115BL model auta LOTUS EMIRA BLUE v měřítku 1:24


Lotus Emira je sportovní automobil, který byl poprvé představen britskou automobilkou Lotus v roce 2021. Emira je nástupcem modelu Lotus Evora a představuje zcela novou generaci vozidel této značky.


Design Lotusu Emira je elegantní a agresivní zároveň. Automobil kombinuje aerodynamické tvary s ostrými hranami a dynamickými detaily. V přední části se nachází charakteristická maska chladiče se dvěma výraznými otvory, která je známá z dalších modelů značky Lotus. Ostré světlomety se výrazným osvětlením LED přispívají k modernímu vzhledu vozu. Na bocích automobilu jsou viditelné výrazné linie, které podtrhují jeho sportovní charakter.


Interiér Lotusu Emira je zaměřen na řidiče a nabízí moderní a luxusní prostředí. Sedadla jsou ergonomicky tvarovaná a poskytují vysokou boční oporu pro lepší stabilitu během rychlé jízdy. Kvalitní materiály a přesné zpracování podtrhují vysokou úroveň automobilu. Na palubě se nachází také moderní infotainment systém s dotykovým displejem, který zahrnuje navigaci, konektivitu a multimediální funkce.


Co se týče výkonu, Lotus Emira je vybaven různými motorovými variantami. Nejvyšší verze je poháněna kompresorem přeplňovaným šestiválcem o objemu 3,5 litru, který poskytuje výkon až kolem 400 koní. Tento motor je spojen s manuální nebo automatickou převodovkou, obě s šesti rychlostmi. Díky nízké hmotnosti a výkonnému motoru dosahuje Emira vynikajících jízdních vlastností a dynamiky.


Pokud hledáte vynikající sportovní automobil, který kombinuje elegantní design, vysoký výkon a precizní řízení je LOTUS EMIRA skvělá volba pro ty, kteří ocení dynamiku a radost z jízdy. Pokud je pro Vás LOTUS EMIRA nedostupný můžete ho mít jako model auta od výrobce WELLY v měřítku 1:24 aktuálně v červené nebo modré barvě.






Prodej LOTUS EMIRA BLUE - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit LOTUS EMIRA BLUE, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.