MAXICHAMPS 1:43

13.května svátek má Servác, Ofélie
 
 
 

MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER

MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER
********** Hodnocení
899 Kčs DPH
Kód: MC-940163371
Vše od MAXICHAMPS
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: off road
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:43
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: mitsubishi
Popis
Související

Model auta legendárního offroadu MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER MAXICHAMPS 940163371 v měřítku 1:43


MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER je robustní terénní automobil japonské značky Mitsubishi. Pajero je známý svou spolehlivostí, výkonností a schopností pohybovat se i v náročném terénu.


Design MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER je robustní a odolný. Karoserie je masivní a vyššího postavení, což umožňuje lepší přehlednost a schopnost překonávat překážky v terénu. Stříbrná barva karoserie dodává vozu elegantní a moderní vzhled.


Interiér MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER je prostorný a pohodlný. Kabina nabízí dostatek místa pro posádku a vybavení potřebné pro off-roadové dobrodružství. Kvalitní materiály a ergonomický design zajišťují příjemnou jízdu i na delších cestách.


MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER je vybaven výkonným motorem, který poskytuje dostatečnou sílu a točivý moment pro jízdu v terénu. Přesné specifikace motoru se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení vozu, ale Pajero je známé svou schopností překonávat náročné terénní podmínky.


MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER je ideální volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivé a výkonné terénní vozidlo. Je to automobil, který zvládne jak každodenní jízdu po silnicích, tak i dobrodružství v divočině. Pajero je symbolem síly a spolehlivosti, který si získal mnoho fanoušků po celém světě.






Prodej MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit MITSUBISHI PAJERO SWB 1991 SILVER, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.