NÁŠIVKY ČTVERCOVÉ

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Nášivka Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil

Nášivka Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil
********** Hodnocení
119 Kčs DPH
Kód: 23845
Vše od Cradle of Filth
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Barevná výšivka. Obšité okraje okraji.

Rozměry: přibližně 10 x 10 cm.


Přidejte k vašemu stylu temný nádech s nášivkou Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil

Odvažte se vyjádřit svou vášeň pro gotickou metalovou scénu s touto nášivkou Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil. Tato vysoce kvalitní nášivka, vyrobená z odolného polyesteru, zobrazuje ikonické umění, které fanoušci kapely Cradle Of Filth okamžitě poznají. S rozměry 10 cm x 10 cm je tato nášivka ideální pro přizpůsobení jeansových bund, vest nebo batohů.

Nášivka Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil představuje nejen nápaditý design, ale také symboliku, která je hluboko zakotvena v hudbě a image kapely. Kapela Cradle Of Filth je známá svými temnými, vampyrickými tématy, které jsou perfektně zachyceny na této nášivce.

Nechte nášivku Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil proměnit vaši oblíbenou oděvní položku v prohlášení vašeho hudebního vkusu. Je to skvělý způsob, jak ukázat vaši oddanost jedné z nejvýznamnějších kapel v žánru a přitom si zachovat osobitý styl.





Prodej Nášivka Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Nášivka Cradle Of Filth - Supreme Vampyric Evil, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.