NÁŠIVKY KULATÉ

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Nášivka Dead Kennedys - DK Logo

Nášivka Dead Kennedys - DK Logo
********** Hodnocení
119 Kčs DPH
Kód: 23817
Vše od Dead Kennedys
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Barevná vyšívaná kulatá nášivka. Lemované okraje. Materiál: polyester.

Rozměry: průměr přibližně 9 cm


Vylaďte svůj punkový styl s Nášivkou Dead Kennedys

Ukažte svou hrdost k punk rockové scéně s touto oficiální nášivkou Dead Kennedys. Tato nášivka, zdobená ikonickým DK logem kapely Dead Kennedys, je nezbytným doplňkem každého fanouška této legendární skupiny z San Franciska. Kapela, známá svými politicky nabitými texty a energickými vystoupeními, zůstává symbolem punkového hnutí.

Nášivka Dead Kennedys je vyrobena z odolného polyesteru a vyznačuje se jasnými, barevnými detaily, které jsou pečlivě jemně vyšívané. S kulatým tvarem a lemovanými okraji je tato nášivka navržena pro snadné přišití na jakýkoliv kus oblečení, od bund až po batohy.

Zapojte se do dědictví punkové kultury s nášivkou Dead Kennedys. Je to ideální způsob, jak ukázat vaši vášeň pro hudbu a styl, který překračuje generace. Ať už jste na koncertu, festivalu nebo jen procházíte městem, tato nášivka přidává prvek autenticity a povstaleckého ducha k vašemu vzhledu.





Prodej Nášivka Dead Kennedys - DK Logo - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Nášivka Dead Kennedys - DK Logo, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.