NÁŠIVKY NA BUNDU

20.května svátek má Zbyšek, Hvezdoslava
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4

Nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4
********** Hodnocení
289 Kčs DPH
Kód: 23843
Vše od Black Sabbath
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Velká nášivka na bundu. Okraje lemované. Snadno se přišívá nebo připíná. Technologie potisku: sítotisk.

Rozměry: výška cca 36 cm; šířka cca 29 - 26 cm.


Ukažte svou oddanost legendám rocku s nášivkou na bundu Black Sabbath - Vol. 4

Oslavte odkaz ikonické rockové kapely s touto stylovou nášivkou na bundu Black Sabbath - Vol. 4. Tato nášivka, featuring dramatický design alba "Vol 4" od Black Sabbath, je ideální pro fanoušky, kteří chtějí projevit svou vášeň pro tuto revoluční skupinu. Vyrobená z odolného polyesteru a s rozměry podobnými originálním americkým standardům (výška cca 36 cm, šířka v horní části cca 29 cm a spodní části 26 cm), je tato nášivka perfektní pro přizpůsobení vašich jeansových bund, vest nebo jiných textilních doplňků.

Nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4 nejen zdůrazní váš osobitý styl, ale také poslouží jako trvalá připomínka vlivu, který měla kapela Black Sabbath na hudební scénu. Její černobílý design s prvky ze slavného alba "Vol 4" přináší klasický, ale zároveň výrazný vzhled.

Nejenže nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4 dodá vašemu outfitu rockový edge, ale také vás zahalí do aury legendy, která ovlivnila generace muzikantů a fanoušků po celém světě. Přidejte si ji do své sbírky a ukažte svou bášeň pro Black Sabbath.





Prodej Nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Nášivka na bundu Black Sabbath - Vol. 4, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.