NÁŠIVKY NA BUNDU

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Nášivka na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes

Nášivka na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes
********** Hodnocení
279 Kčs DPH
Kód: 23799
Vše od Dark Funeral
Sklad: Ocekáváme naskladnení - 14
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Velká nášivka na bundu. Okraje lemované. Snadno se přišívá nebo připíná. Technologie potisku: sítotisk.

Rozměry: výška cca 36 cm; šířka cca 29 - 26 cm.

Buď svůj s nášivkou na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes

Vyjadřete svou oddanost black metalu s touto impozantní nášivkou na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes. Tento jedinečný kousek je ideální pro našití na jeansové bundy, vesty, nebo může sloužit jako originální dekorace. S nápaditým designem a názvem alba "Order Of The Black Hordes", tato nášivka na bundu Dark Funeral je vyrobena z odolného polyesteru, což zaručuje, že její detaily zůstanou jasné a nepoškozené i při častém nošení.

S rozměry 36 cm na výšku a 29 cm v horní a 26 cm ve spodní části, nášivka na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes je dostatečně velká, aby upoutala pozornost a stala se hlavním bodem jakéhokoli outfitu. Nášivka není jen praktická, ale i stylová, a dodá vašemu vzhledu osobitý šmrnc.

Nechejte svůj vkus vyniknout s nášivkou na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes. Tento módní doplněk je perfektním způsobem, jak ukázat svou hudební příslušnost a přidat ke svému šatníku kousek s charakterem.





Prodej Nášivka na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Nášivka na bundu Dark Funeral - Order Of The Black Hordes, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.