PONOŽKY A PODKOLENKY

2.června svátek má Jarmil, Jaromil
 
 
 

Pánské ponožky antibakteriální velikost 33 - 35 ( 49 - 51 ) KLIMAsport® do zása...

Pánské ponožky antibakteriální velikost 33 - 35 ( 49 - 51 )  KLIMAsport® do zásahové obuvi
********** Hodnocení
75 Kčs DPH
Kód: ODEP-PK033
Vše od Benet
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
Popis
Související

Ponožka  KLIMASport® je nejlepší volbou pro příznivce jakýchkoliv sportovních aktivit - od těch nejběžnějších až po ty náročnější.Tato ponožka je ideálním doplňkem pro běžné nošení i na sport. Silná sportovní termo ponožka vhodná do zimních, nebo trackových bot. Díky vlně je zajištěn ideální teplotní komfort, antibakteriální úprava zajišťuje hubení nežádoucích bakterií. Pro vyšší životnost ponožky je zesílena v oblasti paty a špičky.

Složení: vlna (42%), speciálně tvarovaný polypropylén (40%), Lycra® (10%), polyester (8%)

Vlastnosti: dokonalý odvod potu,termoizolační schopnosti, antibakteriální,bandáž zabraňující otlaku lýtka nebo holení kosti,aretační elastický pruh v kotníkové části, zesílená chodidlová část a zvýšená pata pro extrémní zatížení a měkké došlápnutí-šetří klouby, aretační elastický pruh v chodidle, odvětrávání chodidla popř. lýtka speciálním druhem úpletu,zesílená pata a špice pro vyšší životnost

Speciální tvarovaná polypropylenová střiž obsažená v termo ponožce KLIMASport®poskytuje rychlý odvod potu od pokožky.

Merino vlna je vlna z ovcí pocházejících ze Španělska. Je velice jemná a příjemná k Vaší pokožce. Má přirozenou schopnost vydržet bez zápachu, je antialergenní. Je hřejivá i když je vlhká, dokáže vstřebat vodu o objemu 30% své hmotnosti. Dokonale izoluje od okolního chladu.

Lycra® je obchodním názvem pro elastan firmy Invista (původně Du Pont). Je pružná, přiléhavá a elastická, schopná se po celou dobu své životnosti natahovat a vracet do původní délky, materiál tak nevytváří žádné nežádoucí záhyby, které často u běžných ponožek způsobují puchýře a oděrky.

Polyester je syntetické vlákno, které má vysokou odolnost na světle, vůči mikroorganizmům, rychlé sušení.

Úprava BIOSTAT® chrání před vznikem nepříjemných pachů, zabraňuje vzniku a množení bakterií a plísní, udržuje biologickou rovnováhu pokožky.

 





Prodej Pánské ponožky antibakteriální velikost 33 - 35 ( 49 - 51 ) KLIMAsport® do zásahové obuvi - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Pánské ponožky antibakteriální velikost 33 - 35 ( 49 - 51 ) KLIMAsport® do zásahové obuvi, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.