17.června svátek má Adolf, Adina
 
 
 

Peugeot Partner 2016 Moka Brown

Peugeot Partner 2016 Moka Brown
********** Hodnocení
Peugeot Partner 2016 Moka Brown
2.490 Kčs DPH
Kód: NO-184894
Vše od Norev
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: mpv
MATERIÁL: kov s plast. díly
MERÍTKO: 1:18
VHODNÉ PRO DETI OD: +14
ZNACKA: peugeot
Popis
Související

Norev 184894 model auta Peugeot Partner 2016 Moka Brown v měřítku 1:18


Model Peugeot Partner 2016 je určen pro přepravu osob a nabízí prostorný interiér s možností přepravy až pěti cestujících.


Exteriér Peugeot Partner má podobnost s užitkovou verzí, ale s odlišným zaměřením na pohodlí a estetiku. Nabízí ergonomický design s plynulými liniemi a moderními detaily. Model Peugeot Partner 2016 má pět dveří, včetně bočních posuvných dveří pro snadný přístup do zadního prostoru.


Interiér Peugeot Partner je navržen tak, aby nabízel prostor a pohodlí pro posádku. Vozidlo může být vybaveno pohodlnými sedadly, která nabízejí dostatečnou oporu a komfort pro delší cesty. Díky flexibilním možnostem se zadní sedadla dají sklápět či vytahovat, což umožňuje přizpůsobit interiér podle potřeb přepravy osob nebo zboží. Peugeot Partner tak může nabízet prostorný zavazadlový prostor pro přepravu zavazadel.


Výbava a technologie v Peugeot Partner se mohou lišit v závislosti na konkrétních verzích a vybavení. Může být dostupný palubní počítač, navigační systém, klimatizace, parkovací asistent a další prvky, které zvyšují pohodlí a bezpečnost cestujících.


Co se týče pohonných jednotek, Peugeot Partner může být vybaven různými benzinovými a naftovými motory s různými výkony a účinností. Volba motoru závisí na konkrétních preferencích a požadavcích zákazníka.


Peugeot Partner je osobní verze vozidla Partner, která nabízí prostorný a pohodlný interiér pro přepravu osob. Je vhodný pro rodiny nebo jednotlivce, kteří ocení flexibilitu a praktičnost tohoto automobilu při každodenním používání.


Pro příznivce tohoto modelu nyní firma Norev přináší jeho sběratelský model Peugeot Partner 2016 v atraktivní barvě Moka Brown.






Prodej Peugeot Partner 2016 Moka Brown - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Peugeot Partner 2016 Moka Brown, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.