MALÉ PLACKY

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 


Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

Placky Sex Pistols - never Mind The Bollocks / set 5 kusů

Placky Sex Pistols - never Mind The Bollocks / set 5 kusů
********** Hodnocení
209 Kčs DPH
Kód: 23849
Vše od Sex Pistols
Sklad: Skladem na pobocce
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Související

Licence - Import. Sada 5 malých ozdobných placek o průměru cca 2,5 cm. Placky mají zapínání s plastovou vložkou. Baleno v originální kartonové krabici. Cena je za všech 5 kusů.


Objevte jedinečný způsob, jak vyjádřit svou lásku k punk rocku s našimi "Placky Sex Pistols - Never Mind The Bollocks". Tento exkluzivní set obsahuje pět dekorativních placek s ikonickými motivy z alba "Never Mind The Bollocks" od legendární britské punkové skupiny Sex Pistols. Každá placka má průměr přibližně 2,5 cm a je vybavena bezpečným zapínáním s plastovou vložkou.

Sex Pistols, známí svým provokativním přístupem a energickou hudbou, vydali "Never Mind The Bollocks" v roce 1977, což je považováno za jedno z nejvýznamnějších alb punkové éry. S našimi "Placky Sex Pistols - Never Mind The Bollocks" můžete ukázat svou podporu pro tuto ikonickou kapelu a přidat punkový edge k jakémukoli outfitu.

Baleno v atraktivní kartonové krabici, "Placky Sex Pistols - Never Mind The Bollocks" jsou ideálním dárkem pro fanoušky kapely nebo sběratele hudby. Nejenže slouží jako stylový doplněk, ale také jako kus hudební historie.

Nečekejte a získejte své "Placky Sex Pistols - Never Mind The Bollocks" dnes a oslavte ducha punk rocku s každým připnutím!





Prodej Placky Sex Pistols - never Mind The Bollocks / set 5 kusů - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit Placky Sex Pistols - never Mind The Bollocks / set 5 kusů, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Metalový obchod - Takt Ostrava.