1/18

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 
Kovové modely aut
Reklama - Tipy - Akce
Boty Steel

Reklama

PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT 2022

PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT 2022
********** Hodnocení
1.249 Kčs DPH
Kód: SO-S1807505
Vše od Solido
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
 
Popis
Parametry
Související

SOLIDO S1807505 model auta Porsche v úpravě špičkového japonského tunera PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT 2022 v měřítku 1:18


Když japonský úpravce Rauh Welt Begriff (RWB) připraví Porsche 964 a dá mu livrej dobře známou fanouškům motorsportu, výsledek opravdu nezůstane bez povšimnutí! Ať už v miniatuře nebo ve skutečnosti, toto auto oslní svými zlatými ráfky!


Porsche 964 RWB Bodykit Rauh-Welt (RWB) je modifikovaná verze legendárního automobilu Porsche 964. RWB je zkratka pro "Rauh-Welt Begriff", což je japonská firma specializující se na úpravy a přestavby Porsche. Tento konkrétní model PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT je z roku 2022.


Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto auta je jeho karosérie. RWB provedl výrazné úpravy, aby vytvořil agresivnější a jedinečný vzhled. Karosérie byla rozšířena a přidána byla přední a zadní nárazníky, boky vozu a širší blatníky. Tento široký postoj přidává autu impozantní a dravý vzhled.


Dalším důležitým prvkem tohoto modelu je jeho podvozek. RWB upravuje podvozek tak, aby dosáhl agresivnějšího a sportovnějšího naladění. Přidává se nižší podvozek, speciální odpružení a pružiny, které zajišťují lepší ovladatelnost a zážitek z jízdy.


Co se týče výkonu, RWB nabízí různé možnosti upgradu motoru. Porsche 964 bylo původně vybaveno vzduchem chlazeným šestiválcovým motorem. RWB může provést různé úpravy a vylepšení, aby zvýšil výkon a dynamiku vozu. Přesné technické specifikace a výkonová čísla se mohou lišit v závislosti na konkrétních úpravách provedených RWB.


Celkově lze říci, že Porsche 964 RWB Bodykit Rauh-Welt z roku 2022 je unikátní a silně upravené vozidlo, které nabízí agresivní design, vylepšený podvozek a výkonnější motor. Tato kombinace dává autu jedinečný charakter a přináší nezapomenutelný zážitek při řízení.


Podívej se i na další modely vozů Porsche z nabídku eshopu Svět modelů.cz..






Prodej PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT 2022 - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit PORSCHE 964 RWB BODYKIT RAUHWELT 2022, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Kovové modely aut.