SCHLEICH DINOSAURUS

23.května svátek má Vladimír, Vladimíra
 
 
 

SCHLEICH 15036 GASTONIA

SCHLEICH 15036 GASTONIA
********** Hodnocení
329 Kčs DPH
Kód: SCHL-15036
Vše od SCHLEICH
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DÉLKA: 18,1x6,4x6,3
DRUH: figurky
MATERIÁL: pryž
Popis
FIGURKA SCHLEICH 15036 GASTONIA - prehistorické zvíře Gastonia vypadá se svým kostěným a šupinatým pancířem celkem živě. Velké ostny na jeho hřbetě nahání hrůzu, tak ho hlavně nerozčiluj! Gastonia je vlastně docela krotký a rád se poflakuje se svými kamarády, ať už míří kamkoli. Protože je to býložravec, je vážně neškodný. Těžko by někdo hádal, že tenhle děsivě vypadající gastonia s velkými ostny na zádech a dlouhém ocase je býložravec a neublížil by ani mouše. Tenhle dinosaurus patří do řádu ptakopánvých dinosaurů (je tedy podobný ptákům) a to, že je nebezpečný, vlastně jen předstírá. Problémy určitě nevyhledává a raději se na svých silných nohách jen potuluje po krajině. Nejspíš hledá novou bohatě porostlou pastvinu. Rozměry: 18,1x6,4x6,3cm. Vhodné pro děti od 3 let.




Prodej SCHLEICH 15036 GASTONIA - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SCHLEICH 15036 GASTONIA, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.