SCHLEICH FARM WORLD

19.května svátek má Ivo, Gerda
 
 
 

SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ

SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ
********** Hodnocení
SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ
549 Kčs DPH
Kód: SCHL-42578
Vše od SCHLEICH
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: figurky
MATERIÁL: pryž
Popis
Související
SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ - Nech jezdit jen opravdové profesionály. Jak je poznáš, jednoduše drží otěže jen jednou a druhou háží lasem. Nebo si mohou dát dortík z kavárny pro jezdce, zatímco obratně cválají po louce v zahradě. Při westernovém ježdění mimochodem kůň reaguje na sebemenší tlak stehen jezdce. To je důležité, pokud musíš náhle zastavit ze cvalu. To se může stát – například když v obývacím pokoji najednou potkáte jiného kamaráda koně a chcete se zastavit na kus řeči ohledně toho, jak bylo minulý týden ve škole. Sada obsahuje: 1× kovboj, 1× Quarter Horse, 1× uzda a otěže, 1× westernové sedlo, 1× fena labradora, 1× tele plemene Black Angus. Rozměry: 15 x 19 x 6 cm Věk: 3+




Prodej SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SCHLEICH 42578 WESTERNOVÁ JEZDECKÁ DOBRODRUŽSTVÍ, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.