SCHLEICH HORSE CLUB

6.června svátek má Norbert, Norman
 
 
 

SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU

SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU
********** Hodnocení
SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU
SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU
459 Kčs DPH
Kód: SCHL-42612
Vše od SCHLEICH
Sklad: Skladem - vetšinou 3-7prac.dny
Zapamatovat   Dopravy a platby
 
 ks   
 
Upozornění - ČTĚTE !
před vložením objednáním se podívejte jestli Vám vyhovuje měřítko modelu uvedené níže v textu či parametrech, případně je-li více barvených provedení zvolte rovněž barvu.
 
DRUH: figurky
MATERIÁL: pryž
Popis
Související

SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU - trénuj a zabav své koníky pomocí překážkové dráhy a nových doplňků od SCHLEICH. Trénink je zábava, ale vítězství na soutěži ve skocích přes překážky je ještě lepší! S překážkami z kolekce HORSE CLUB od schleich® zvládneš se svým koněm obojí. Aby byl trénink co nejefektivnější, můžeš výšku překážek postupně zvyšovat. Takhle můžeš svého koně pomalu seznamovat se skoky podle toho, co zvládne, a postupně zlepšovat jeho techniku. Až bude připravený, můžete se vydat na skutečnou přehlídku. Je tu dokonce příkop a živý plot, před kterým je nádrž s vodou. Ještě že jste před tím tolik trénovali! Vhodné pro děti od 3 let.

 

 

Schleich 42612 Doplňky pro koňskou překážkovou dráhu





Prodej SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU - nyní v akci a levně

Nechcete-li koupit SCHLEICH 42612 DOPLŇKY PRO KOŇSKOU PŘEKÁŽKOVOU DRÁHU, vyberte si z nabídky obchodů a oddělení. Nebo si prohlédněte jiné výrobky v oddělení Modely aut.